Nadir Peressini

ACTRIU | DOCENT | PRESENTADORA


Gender: Actress

Year of birth: 1983

Heigh: 165

Weight: 50

Color of eyes: Brown

Profession: Actor/Actriu, Contacontes, Animació, Docent


PROFESSIONAL BACKGROUND:

Actriu diplomada en Art Dramàtic a l’escola Cuarta Pared de Madrid. Treballa com a actriu de teatre en diversos muntatges com “Los puntos cardinales” (Colòmbia-Espanya) a la Casa d’Amèrica de Madrid, protagonitza el musical familiar de Caputxeta Vermella durant tres anys, presenta el programa de televisió musical “Sidoré”, protagonitza diferents espots de publicitat, actua en la sèrie de Netflix “Kleo”, etc. Funda i coordina la seva pròpia escola de Teatre i Creixement personal; Con Tacto Teatral. Durant dos anys treballa com a coordinadora de producció de Teatre Principal de Palma. Des de l’any 2003 compagina la seva carrera com a actriu i presentadora, amb la seva feina com a professora de teatre en cursos de diversos àmbits culturals i socials. El més recent dels seus treballs consisteix en desenvolupar el seu propi projecte d’intervenció a museus de tot el territori nacional “Desde dentro del cuadro”, un workshop que convida a viatjar des d’una obra plàstica a una creació teatral.


ARTISTIC TRAINING:

Actriu diplomada en Art Dramàtic a l’Escola Cuarta Pared de Madrid. Comença la seva formació actoral a Mallorca i realitza diversos cursos de teatre, dansa contemporània, trapezi, etc. Un cop finalitzats els estudis d’Interpretació a Madrid, aprofundeix la seva formació amb diferents seminaris i cursos, com ara: Interpretació Davant de la Cambra, Dansa, Ritme i Coreografia Musical, Veu per a Professionals, Psicologia Social i Rol de Monitor de Grup de Teatre, etc. Decideix continuar la seva formació a Buenos Aires i cursa estudis de Dansa Contemporània i Flying-low. Anys després, es gradua a Palma de Mallorca com a mestra de primària. El 2021 continua la seva formació amb el Curs intensiu de Mètode Suzuki i Viewpoints.


TEACHING:

  • 2019/22: Creadora i docent del projecte “Des de dins del quadre”. Workshop itinerant de creació teatral a museus de tota Espanya.
  • 2010/22: Fundadora i coordinadora de Con Tacto Teatral. Escola d’Art Dramàtic i Creixement Personal (especialització en por escènica, i parlar en públic). Sessions grupals, individuals i formació empresarial. Cursos per a adults i nens. Palma
  • 2021/22: Professora de Teatre Terapèutic. Primària i Secundària. El grec. Palma

Photobook


2024© AAAPIB - Tots els drets reservats || Politica de Privacitat - Avis legal - Cookies || disseny web:javiertubert.es