Xisca Puigserver

ACTRIU | DOCENT


Gender: Actress

Year of birth: 1987

Heigh: 156

Weight: 30

Color of eyes: Brown

Profession: Actor/Actriu


CCV

PROFESSIONAL BACKGROUND:

És membre fundador de “10 cèntims companyia teatral” i com actriu actualment treballa en els següents espectacles: “Allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres” de 10 cèntims companyia teatral, espectacle de creació pròpia. Guanyador de l’Art Jove 2011, també seleccionat per la Xarxa Alcover i nominat als premis de l’AAAPIB com a millor espectacle. “Misteri al Balneari” de Discussions Productives SL. Segon premi Botil 2011. “Hansel i Gretel” de Discussions Productives SL, “Nassos i més” de Centimets Teatre, per als més petits de la família i “Panorama” de TELM Produccions.


ARTISTIC TRAINING:

Llicenciada en art dramàtic per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears ( ESADIB), en l’especialitat d’interpretació textual , al juny de l’any 2010. A més d’altra formació, curs de creació amb la cia. El Pont Flotant, Escenes de W. Skakespeare, doblatge, dramatúrgia a l’obrador d’estiu a la sala Beckett, entre d’altres.


TEACHING:

Actualment dóna classes de teatre infantil i juvenil a diverses escoles, i tallers o activitats puntuals. També dirigeix un grup d’adults.

Photobook


2024© AAAPIB - Tots els drets reservats || Politica de Privacitat - Avis legal - Cookies || disseny web:javiertubert.es