Elisenda Ibars

ACTRIU | BALLARINA


Sexo: Actriz

Año de nacimiento: 1980

Altura: 160

Peso: 30

Color ojos: Marrones

Profesión: Actor/Actriu


CCV

EXPERIENCIA PROFESIONAL:

N’Elisenda estrenà la seva obra Jota O al Teatre del Raval de Barcelona l’any 2000. Participà al curtmetratge Caracola de Laia Munar l’any 2006. A l’Argentina treballà com a actriu i titellaire a diversos espectacles argentins, un d’ells premiat per l’ACE. Estrenà la seva obra La luna en rojo a La Biblioteca Café de Buenos Aires l’any 2010. Ha participat a diversos festivals des que torna a residir a Europa (Ciclop, Teresetes, Fiet, Tot i Molt, Contesporles, Blickfang, Sofa Fest, Fes + Chapeau), pel seu compte i amb la companyia Coloradas. També tingué una petita intervenció televisiva a la sèrie Treufoc d’IB3. L’any 2020 va actuar a l’espai Porta 4 de Barcelona amb Clea al bosc de corall, al Festival de Teresetes amb l’obra Del Pla, al Festival S’Illo amb Ma Liang i el pinzell màgic i al Teatre Sans amb la seva obra Mulla la llum. Al 2021 va realitzar la residència de creació de la seva obra Mara al Teatre del Mar, amb el recolzament del Teatre Principal de Palma i l’estrena fou a Can Gelabert, Binissalem.


FORMACIÓN ARTÍSTICA:

Elisenda Ibars és una artista que s’ha format i professionalitzat en Teatre i Dansa a Barcelona, a l’Argentina i a Mallorca. A Barcelona estudià teatre a l’escola El Timbal, Xavier Gratacós i La Riereta entre d’altres i dansa a l’Acadèmia Rosita Segovia. A l’Argentina estudià Interpretació a COSAYTIC Andamio 90 (Buenos Aires) i els Professorats de Teatre i Dansa-Expressió Corporal a l’Escola Provincial d’Art de Necochea. Allà també estudià Dansa i Expressió amb el mestre José Campitelli i Teatre Antropològic amb Guillermo Angelelli. Des que viu a Mallorca segueix entrenant tant en Teatre com en Dansa, a diversos cursos de La Impossible, de la Cia. Baal i de la UIB (SAC – Esadib).


DOCENCIA:

Des de 2005 fins a 2019 n’Elisenda Ibars ha estat impartint diversos cursos de Teatre i de Dansa- Expressió Corporal, per adults i per a infants, a Catalunya, a Argentina i a Mallorca. Es poden destacar els realitzats al Festival Fes + Chapeau de Sant Pere de Ribes; al Ceip Rafal Vell, pel Casal de Barri Jovent -al centre Flassaders, al Centre Cultural Casa Planas, per a l’Associació Tambors per a la Pau (Palma); i als espais Puentes i La Ferretería del Arte (Argentina), entre molts d’altres.

Photobook


2024© AAAPIB - Tots els drets reservats || Politica de Privacitat - Avis legal - Cookies || disseny web:javiertubert.es