Aina de Cos

ACTRIU | DIRECTORA | DRAMATURGA


Sexe: Actriu

Any de naixement: 1975

Alçada: 158

Pes: 58

Color ulls: Marrons

Professió: Actor/Actriu, Direcció

Nom representant: LIS G VIDA


Videobook

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:

Sobre els escenaris, ha treballat amb Konrad Zschiedrich, Jordi Savall i Joan Ollé, Carles Alberola, Montse Rodríguez, Biel Jordà, Cecilia Ligorio, Fran Arraéz, Abril Zamora, Marta Aran i Mariano Pensotti pel Norfolk-Norwich Festival a UK, entre d’altres.

A Tv destaquen Secrets de Shangai, TV3 i ShangaiTV, rodada en anglès entre Xina i Barcelona; Laberints de Passions i L’anell, de IB3.

Al cinema, l’hem vist a yo, dirigida per Rafa Cortès, premi FIPRESCI de la Crítica en el Festival de Rotterdam i Cannes 2007; Cenizas de Llorenç Castanyer, Los Condenados de Isaki Lacuesta, No sé decir adiós de Lino Escalera i Rates, curtmetratge dirigit per Javi Pueyo, Premi Art Jove de Balears i Premi a Millor Curt en Català a la Mostra de Cinema Jove d’Elx.DOCÉNCIA:

S’inicia en les arts escèniques amb Leona DiMarco després de passar pel Teatre Sans de Palma. L’any 2001 es llicencia en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. El 2011 es gradua en el programa de Tècnica Meisner amb Javier Galitó-Cava, amb un màster amb Rachel Adler, deixeble de Sanford Meisner de la PlayHouse de NY. Ha continuat la seva formació de manera ininterrompuda amb tallers de creació amb El Pont Flotant o Titzina Teatro i monogràfics amb Andrés Lima, Pablo Messiez, Marta Pazos, Miguel del Arco, Bob McAndrew, Helena Pimenta, Andrej Zholdak o Peter Clough.

Photobook


2024© AAAPIB - Tots els drets reservats || Politica de Privacitat - Avis legal - Cookies || disseny web:javiertubert.es