L’AAAPIB

L’AAAPIB, Associació d’Actors i d’Actrius Professionals de les Illes Balears, neix l’any 1998 i és una associació sense ànim de lucre, democràtica i autònoma de caràcter sindical que pretén agrupar, assessorar i defensar les actrius, els actors i els directors escènics professionals de les Illes Balears.

És una associació assembleària que pren les seves decisions mitjançant l’Assemblea General, en la qual totes les persones associades tenen dret a veu i vot.

Els nostres objectius són:

SINDICAL

Neix de la necessitat que tenen els treballadors i treballadores del sector per aconseguir les condicions laborals adients que els permetin desenvolupar la seva activitat artística amb normalitat.

L’AAAPIB vetlla per defensar els drets de les persones associades com a treballadores i el compliment dels convenis i de l’estatut del treballador. Així mateix, treballa perquè les persones associades disposin de tota la informació necessària per poder negociar les seves condicions laborals. Per aquest motiu, formem part de ConARTE, la Confederació d’Artistes-Treballadors de l’Espectacle.

FORMATIU

L’AAAPIB
ofereix una formació artística continuada i complementària a les persones associades. Davant el problema que representa la insularitat, es compromet a organitzar cursos d’interès destinats a tots els professionals del sector, principalment per als nostres associats, gràcies a la col·laboració de la Fundació AISGE.

INFORMATIU

Des de l’oficina de l’associació treballem perquè totes les ofertes de treball i cursos organitzats per altres entitats arribin a totes les persones associades, sempre que els treballs oferts garanteixin les condicions laborals legals de contractació i sou.

Consulta els nostres

ESTATUTS

DIRECTORI
D’ACTORS I D’ACTRIUS

Descobreix els nostres asociats. Troba l’actor o actriu que millor s’adapti al teu projecte, amb filtres de selecció i totes les dades que necessites.

2024© AAAPIB - Tots els drets reservats || Politica de Privacitat - Avis legal - Cookies || disseny web:javiertubert.es