Anna Berenguer Albero

ACTRIU


Sexe: Actriu

Any de naixement: 1985

Alçada: 167

Pes: 30

Color ulls: Marrons

Professió: Actor/Actriu


CCV

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:

Acaba de rodar la pel·lícula Lucas del director Àlex Montoya. Participa també a la sèrie de TV3 La Riera i a diversos curtmetratges, l’últim, Rama Rota de Roberto Álvarez. El 2017 es posa sota la direcció de Carles Santos i Jordi Oriol al Teatre Nacional de Catalunya amb Esquerdes, parracs, enderrocs. Crea Cavaràs trinxeres d’Albert Pijuan per al Festival Russafa Escènica 2018, participa també amb aquesta peça a la Sala Beckett dins el cicle de Lectures Dramatitzades. Realitza The Louis XV room una peça performativa que ha format part del Festival Insòlit 2018 de Palma. Forma part de Va com va, espectacle de creació col·lectiva a partir de textos de Vicent Andrés Estellés, actualment en gira. Acaba de conceptualitzar i realitzar les performance de Joan Brossa al MACBA dins el marc de l’exposició de l’autor (Setembre-febrer de 2018).  Des del 2010 forma part de l’equip de creació LAminimAL Teatre. Del 2012 al 2016 treballa a quatre muntatges de la companyia sota la direcció de Daniela De Vecchi: Apocalypse Uploaded (Fira Tàrrega 2016, Festival Fringe Madrid 2016), El suïcidi de l’Elefant Hipotecat (Sala Barts 2016, La Seca Espai Brossa 2015, Àtic 22), La Supervivència de les lluernes (Fira Tàrrega 2014, Festival Fringe Madrid 2014, Teatre Romea Off, Festival Grec i Festival Temporada Alta) i Dimecres, d’Aina Tur (Sala Beckett 2013). Participa a COS sota la direcció d’Albert Roig, espectacle inaugural de la Fira Literarum 2016. La peça també es va presentar al Teatre del CCCB el 2013. Allà treballa a Oratori per a Marilyn Monroe, dirigida per Marc Chornet. Forma part de la companyia Els Mc Gregor’s Teatre amb l’espectacle Up all night (Festival Shakespeare 2014, Festival Almagro Off 2015, Mostra de Teatre de Barcelona 2015). L’any 2013, sota la direcció d’Albert Mestres realitza l’espectacle Senyor Gripau, Senyora mort, de Josep Sebastià Pons, al Festival Internacional d’Erbil, al Kurdistan i, a La Seca Espai Brossa.


DOCÉNCIA:

Llicenciada en Interpretació en la modalitat de text per l’Institut del Teatre de Barcelona. Cursa també el Màster Oficial Interuniversitari d’Estudis Teatrals. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té la formació certificada de professora de Ioga i realitza treballs vinculats al món de la dansa i teatre físic de la mà de diferents professionals. Realitza cursos d’entrenament davant la càmera i preparació al càsting amb Pep Armengol, Mirea Juárez, Tonucha Vidal i Joaquin Llamas entre d’altres.


DOCÉNCIA:

Realitza diferents tallers vinculats a l’àmbit de la performance i artístic. Actualment dirigeix la creació del grup d’alumnes d’ESO de l’Institut Moisès Broggi dins una Beca Europea de creació. Des del 2016 és professora de Teatre de la Universitat de Barcelona dins “Teatre de l’Experiència”. El 2017-2018 és professora de l’Escola Superior d’Art Dramàtic La Central del Teatre de Manresa. També treballa com actriu dins la borsa de l’Institut del Teatre. Del 2015 al 2018 es posa al capdavant de projectes de teatre, per a gent gran “Dramaules” i, per a petits a diferents escoles de Barcelona.

Photobook


2024© AAAPIB - Tots els drets reservats || Politica de Privacitat - Avis legal - Cookies || disseny web:javiertubert.es