Glòria Sánchez

ACTRIU


Sexe: Actriu

Any de naixement: 1988

Alçada: 169

Pes: 30

Color ulls: Marrons

Professió: Actor/Actriu


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:

Com a actriu ha participat en muntatges com Cuerpo/Soy/Yo de la Escalera Teatro (La Fundición, Sevilla); Passatgers de Braianer d’Ovnipresents; Refugiados d’Ombra Teatre; al microteatre Se essa rua fosse minha de Parafernalia Inecesaria; a Res, no res, menys que res al Cool Days Festival d’Artà 2023; a les rutes teatralitzades del cementeri de Palma Nit de les Ànimes (edicions 2021, 2022 i 2023); a Asseguts sobre un arbre mirant com passen els elefants una versió lliure de Roberto Zucco (taller de 4t d’ESADIB dirigit per Joan Fullana, al Teatre Principal de Palma).

Compta, també, amb experiència en projectes audiovisuals com ara vídeoclips, curtmetratges (L’ombra del minotaure de Joan Suasi, Ángel y Ana de Marta Lladó), publicitat corporativa, etc.

Interès i experiència en àmbits com la producció, la dramatúrgia, la creació, direcció i mirada externa de projectes teatrals.


DOCÉNCIA:

Diplomada en Educació social a la Universitat de les Illes Balears i amb un ampli recorregut professional en intervenció social, cursa diverses formacions teatrals (La Escalera Teatro a Sevilla, Teatre Sans a Mallorca), fins que, finalment, es gradua a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears, modalitat d’Interpretació textual. Durant la seva formació ha estat dirigida per diferents professionals com Dominic Hull, Mateu Grau, Lluqui Herrero, Xavier Núñez, Joan Manel Albinyana i Joan Fullana, entre d’altres.

Realitza formacions específiques com: Cos i moviment (amb Mona Belizán), tècnica Meisner (amb Sónia Espinosa i Neus Suñé), bufó i clown (amb Joan Carles Bellviure), interpretació davant càmera (amb Lluqui Herrero), accions físiques de Grotowski (amb Pere Sais), escriptura dramàtica (amb María Velasco, Hector Seoane), investigació del moviment salvatge (amb Dakota Comín), creació escènica (amb Marta Pazos), entre d’altres.


Photobook


2024© AAAPIB - Tots els drets reservats || Politica de Privacitat - Avis legal - Cookies || disseny web:javiertubert.es