PREMIS 2023-2024

Els Premis AAAPIB tenen com a finalitat celebrar, difondre i promocionar les arts escèniques, el cinema i la televisió de les Illes Balears, així com reconèixer i promoure l’excel·lència en aquestes expressions culturals, i reconèixer els professionals i les produccions balears de les arts escèniques i del cinema i la televisió que han estat estrenades durant l’any anterior.

El jurat dels Premis AAAPIB estarà format per tots els socis d’aquesta organització, que votaran de forma anònima. Aquests premis no comporten cap compensació econòmica i es lliuren en un acte públic i festiu durant l’estiu.

D’ençà del 2004, l’AAAPIB atorga un premi honorífic com a reconeixement a una trajectòria destacada en el món de les arts escèniques de les Illes Balears. A 2024 reprenem els premis a millor interpretació i millor espectacle d’arts escèniques, i hi afegim el premi a millor autoria i millor direcció. Així mateix, es fan extensibles no només a les arts escèniques sinó també al cinema i a la televisió.

Poden optar a les candidatures de l’apartat d’arts escèniques tots aquells espectacles de teatre, circ, dansa, arts de carrer i teatre familiar que hagin estat estrenats a les Illes Balears entre l’1 de gener de 2023 i el 30 d’abril de 2024, que siguin de producció o coproducció balear, o que comptin amb la participació d’intèrprets, directors/es i autors/es de procedència o residència balear.

Poden optar a les candidatures de l’apartat de cinema i televisió totes aquelles pel·lícules i sèries de ficció (excloent-ne els curtmetratges) que hagin estat estrenats entre l’1 de gener de 2023 i el 30 d’abril de 2024, que siguin de producció o coproducció balear, o que comptin amb la participació d’intèrprets, directors/es i autors/es de procedència o residència balear.

QUI HI OPTA?
Els i les intèrprets, directors/es i autors/es dels espectacles d’arts escèniques, les pel·lícules i les sèries de producció balear que han estat estrenades en el nostre territori entre l’1 de gener de 2023 i el 30 d’abril de 2024. Només hi opten els projectes que siguin de producció o coproducció balear, o amb la participació d’intèrprets, directors/es i autors/es de procedència o residència balear.

Per presentar la vostra candidatura heu d’emplenar el següent FORMULARI

2024© AAAPIB - Tots els drets reservats || Politica de Privacitat - Avis legal - Cookies || disseny web:javiertubert.es